Close
PONT DE SANT JOAN

  • Print

PONT DE SANT JOAN

Dijous, 24 de Juny: BARCELONA - ESTERRI D’ÀNEU
Sortida a les 8:00 hores en direcció al Pallars Sobirà, tot fent una aturada per esmorzar a mig camí. Arribada a l’hotel d’Esterri d’Àneu, distribució de les habitacions i dinar. Després de dinar farem una passejada per la població, inici del Port de la Bonaigua, que condueix a les famoses pistes de Baqueira Beret. Acabarem la visita al seu reconegut Ecomuseu de les Valls d’Àneu, situat en una antiga casa tradicional del segle XVIII. Tornada a l’hotel per a sopar i dormir.

Divendres, 25 de Juny: ESTERRI D’ÀNEU - ALÓS D’ISIL - SON - ESTERRI
Després d’esmorzar a l’hotel ens dirigirem a Alós d’Isil, on recentment s’ha inaugurat la Casa de l’Ós, edifici centenari vora la Noguera Pallaresa dedicat a l´ós bru, el nou veí de la vall. També ens parlaran de les seves conegudes festes del foc, les Falles de Sant Joan, declarades Patrimoni Immaterial de la UNESCO. Reprendrem el nostre camí fins a Son, camí de la Bonaigua, una atalaia espectacular a quasi 1.400 metres d’alçada. Allà hi trobem el nou CEPDIR, primer centre documental i interpretatiu del romànic pallarès situat a les antigues escoles del poble, amb visita inclosa de l’església parroquial, una de les joies del romànic català. Tornada cap a l’hotel per a dinar. A la tarda anirem a la Vall Farrera, una de les riberes més desconegudes del Pirineu Català. Visita de la capital de la vall i tradicional poble pirinenc, Alins, on es troba el Museu Casa Sintet, museu privat de la farga local que recorda les antigues explotacions mineres de la regió. Després tornada a l’hotel per a sopar i dormir.

Dissabte, 26 de Juny: ESTERRI D’ÀNEU - SORT - ESCALO - ESTERRI D’ÀNEU
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Sort, capital de la comarca. És coneguda per ser la pionera dels esports d’aigües braves de l’estat, amb competicions internacionals de piragüisme i ràfting. Sort també és famosa pels premis de loteria distribuïts per l’administració “La Bruixa d’or“. Visitarem l’antic castell comtal i la seva presó, on coneixerem la historia de la ruta de l’exili i refugiats d’entre guerres. Dinarem en un restaurant de la zona i, finalitzat l’àpat, ens dirigirem al poble d’Escaló, conjunt monumental típic de l’època medieval en forma de vila tancada, amb la seva torre de guaita o antic castell. Visita del nou Centre d’Interpretació de la Vila Closa, amb un interessant projecció d’aquest recinte antigament emmurallat. Després d’una passejada vora l’estany de la Torrassa, si el temps ens acompanya, tornarem a l’hotel per a sopar i dormir.

Diumenge, 27 de Juny: ESTERRI - VALL D’ESPOT - AIGÜESTORTES -BCN
Esmorzar a l’hotel i sortida cap el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, amb el cim dels Encantats com a imatge icònica d’aquest entorn protegit des de l’any 1955. Farem un recorregut per la Vall de l’Escrita en els vehicles 4x4 de l’Associació de Taxis Espot i descobrirem tot el seu esplendor. Després de visitar la casa del Parc, el seu centre d’interpretació, tornarem a l’hotel per a dinar. A la tarda, viatge de tornada a casa.

Preu

Habitación Doble  475 € / Suplemento Hab. Individual  50 €

Destacados

· Visita de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu a Esterri
· Visita a la Casa de l’Ós a Alós d’Isil
· Visita de Son i Alins
· Visita de Sort i Escaló
· Recorregut en 4x4 al Parc Nacional d’Aigüestortes

The price includes

· Viatge en autocar
· Guia acompanyant
· Pensió completa
· Vi, ampolla d’aigua i cafè o infusió a tots el àpats
· Hotel *** Esterri d’Àneu
· Habitacions amb bany o dutxa
· Guies oficials
· Entrada a tots els museus i monuments
· Assegurança de viatge

Informació Covid

· És obligatori portar la mascareta durant tot el recorregut.
· És obligatori rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans de pujar a l’autocar. Tenim dosificadors a cada porta.
· Instal·lació del purificador d’aire ECO3 d’Hispacold als canals d’aire condicionat de l’autocar.
· Els hotels i restaurantx segueixen les mesures, restriccions i protocols de neteja que marca la Generalitat.

Payment Conditions

La reserva d´una plaça comporta el pagament d´un dipòsit del 20%

El pagament final s´haurà de fer efectiu com a màxim 15 dies abans de la sortida. Si accedeix a la pàgina web amb el seu usuari i contrasenya vagi a ´Acceso a Mi Cuenta´ i del menú desplegable triï ´Ver Reservas´. Damunt de la reserva li apareixerà l´opció ´Realizar pago´ que enllaça amb la passarel·la de pagament amb targeta de crèdit.

Viatges Barcelona es reserva el dret de recuperar aquelles places que no s´hagin pagat en el termini establert.

Cancellation Policy

- 5% Despeses si cancel·la entre 15 i 10 dies abans de la sortida
- 15% Despeses si cancel·la entre 9 i 3 dies abans de la sortida
- 25% Despeses si cancel·la 48 hores abans de la sortida
- 100% Despeses si no es presenta a la sortida

Logotipo empresa

Loading Results...

Actualmente las plazas de su reserva están bloqueadas, el bloqueo de estas plazas caduca en minutos