Close
HOTEL MULHOUSE

  • Print

HOTEL MULHOUSE

Diumenge, 8 d’Agost: BARCELONA - LOGROÑO – OVIEDO
Sortida a les 7:00 hores en direcció a Lleida, Saragossa i arribada a Logroño. Dinar en un restaurant. Continuació de el viatge cap a la cornisa cantàbrica i arribada a Oviedo. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dilluns, 9 d’Agost: OVIEDO - GIJÓN – OVIEDO
Esmorzar i sortida cap a Gijón. Acompanyats d’un guia local, visitarem la ciutat. Farem un recorregut panoràmic en autocar i visitarem la Universitat Laboral, el barri de Cimadevilla, conjunt històric artístic, Museu Casa Nata Jovellanos, etc. Retorn a l’hotel i dinar. A la tarda, acompanyats d’un guia local, recorrerem Oviedo. La ciutat és el centre comercial, religiós, administratiu i universitari de la regió. Ostenta els títols de “molt noble, molt lleial, benemèrita, invicta, heroica i bona”, que figuren en l’escut del municipi. Passejarem per l’Ajuntament, el Teatre Campoamor i altres edificis emblemàtics de la ciutat. A l’hora indicada, retorn a l’hotel per a sopar i dormir.

Dimarts, 10 d’Agost: OVIEDO - LUARCA - CUDILLERO - AVILÉS - OVIEDO
Després d’esmorzar anirem a la zona costanera. Arribada al poble de Luarca, curiosa població marinera dividida per set ponts. Destaca el far i el Palau del Marqués de Ferrera, a més de ser el poble natal de Severo Ochoa (1905-1993), científic espanyol i nord-americà que va ser guardonat amb el Premi Nobel de Fisiologia i Medicina. Continuació fins a Cudillero, bonica població de tradició pesquera on les cases semblen estar penjades dels penya-segats. Seguidament ens dirigirem a Avilés. Dinar en un restaurant i, a la tarda, acompanyats d’un guia local, farem un recorregut pel nucli antic declarat Conjunt Històric-Artístic l’any 1955. Al llarg de la ciutat, podrem veure escultures de diferents estils, destacant l’escultura de Pedro Menéndez i La foca i el conjunt escultòric de la ria d’Avilés. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dimecres, 11 d’Agost: OVIEDO - COVADONGA - CANGAS D’ONÍS - RIBADESELLA – OVIEDO
Esmorzar i sortida cap a Covadonga, històric lloc on Don Pelayo va iniciar la Reconquesta. Disposarem de temps lliure per visitar el Santuari de pedra rosada extreta de la Muntanya Auseva, la gruta on es venera, en una petita ermita, “La Santina”, a qui se li atribueix la Victòria sobre els moriscos. Tot aquest paisatge forma part de el Parc Nacional de la Muntanya de Covadonga, espai protegit. Visitarem els llacs d’Enol i Ercina en vehicles especials. Aquests llacs són d’origen glacial i estan a una altitud de més de 1000 metres d’alçada. Continuació fins el poble de Cangas d’Onís que fou capital del Regne d’Astúries fins l’any 774. Dinar en un restaurant i sortida en direcció a Ribadesella, coneguda per la celebració del famós Descens Internacional de Sella. A més, la població té un gran patrimoni monumental, amb descobriments que daten de l’edat juràssica com les petjades de dinosaures trobades en els penya-segats de Vega. Al vespre, retorn a l’hotel per a sopar i dormir.

Dijous, 12 d’Agost: OVIEDO - VILLAVICIOSA – BILBAO
Després d’esmorzar, ens dirigirem cap a Villaviciosa per visitar la Sidreria “El Gaitero”. Continuació fins a la ciutat de Bilbao. Acomodació a l’hotel i dinar. A la tarda farem un recorregut panoràmic i visitarem el Santuari de Begoña, patrona de Biscaia. Cal destacar també el seu casc antic i el Museu Guggenheim un dels edificis més rellevants de el segle XX de l’arquitecte Frank O. Gehry. Temps lliure al casc històric de la ciutat per a poder fer uns pintxos i a l’hora indicada, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Divendres, 13 d’Agost: BILBAO - SARAGOSSA – BARCELONA
Esmorzar i sortida en direcció a Saragossa. Recorregut panoràmic per la ciutat. 2.000 anys d’història que ens ha deixat un impressionant llegat monumental en els seus carrers, ja que romans, musulmans, jueus i cristians van deixar-hi la seva empremta. Dinar de comiat i, a la tarda, viatge de tornada a Barcelona.

Preu

Habitación Doble  860 € / Suplemento Hab. Individual  225 €

Destacados

· Visita amb guies oficials a Gijón, Oviedo i Avilés
· Pobles de la costa asturiana: Luarca i Cudillero
· Excursió en vehicles especials als llacs Enol i Ercina al Parc Nacional de la Muntanya de Covadonga
· Visita a la fàbrica de sidra “El Gaitero”
· Visita panoràmica de Bilbao

The price includes

· Viatge en autocar
· Guia acompanyant
· Pensió completa
· Vi i ampolla d’aigua a tots el àpats
· Hotel Sercotel Exe Oviedo 4*
· Hotel Zenit Bilbao 4*
· Guies oficials
· Entrada a tots els museus i monuments
· Assegurança de viatge

Informació Covid

· És obligatori portar la mascareta durant tot el recorregut.
· És obligatori rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans de pujar a l’autocar. Tenim dosificadors a cada porta.
· Instal·lació del purificador d’aire als canals d’aire condicionat de l’autocar.
· Els hotels i restaurantx segueixen les mesures, restriccions i protocols de neteja que marca la Generalitat.

Payment Conditions

La reserva d´una plaça comporta el pagament d´un dipòsit del 20%

El pagament final s´haurà de fer efectiu com a màxim 15 dies abans de la sortida. Si accedeix a la pàgina web amb el seu usuari i contrasenya vagi a ´Acceso a Mi Cuenta´ i del menú desplegable triï ´Ver Reservas´. Damunt de la reserva li apareixerà l´opció ´Realizar pago´ que enllaça amb la passarel·la de pagament amb targeta de crèdit.

Viatges Barcelona es reserva el dret de recuperar aquelles places que no s´hagin pagat en el termini establert.

Cancellation Policy

- 5% Despeses si cancel·la entre 15 i 10 dies abans de la sortida
- 15% Despeses si cancel·la entre 9 i 3 dies abans de la sortida
- 25% Despeses si cancel·la 48 hores abans de la sortida
- 100% Despeses si no es presenta a la sortida

Logotipo empresa

Loading Results...

Actualmente las plazas de su reserva están bloqueadas, el bloqueo de estas plazas caduca en minutos